TOIT JA JOOK
AMPS
Focaccia rosmariini ja seemnetega (L)
Anšoovised (G, L)
kapparite ja sidruniga
Oliivid (V)
VÄIKE
Röstitud mustjuur (V, G, L)
põletatud porru, mandli-oliiviõlikreemi ja marineeritud kapparilehtedega
Kitsejuustukreem (T, G, L)
marineeritud viinamarjade, karamelliseeritud Kreeka pähklite ja granaatõunakastmega
Forellimari (G, L)
kõrvetatud kartuli, muna, sinepivarremajoneesi ja ürtidega
Liivimaa lihaveise tartar (G, L)
seesamiseemne kreemi, metspähklite, maapirni ja aasiapärase kastmega
TAIM
Kukeseenerisoto (V, G, L)
marineeritud shiitake seente ja marineeritud karulaugukapparitega
MERI
Lore selge kalasupp (G, L)
köögiviljade ja spinatiga
Praetud tursafilee (G, L)
juurselleri-küüslaugukreemi, marineeritud ahjusibula, beurre noisette kastme ja käharkapsaga
LIHA
Pikalt küpsetatud seakülg
praekapsa, kartuligratääni ja Dijoni sinepi kastmega
Röstitud pardifilee (G, L)
bataadipüree, bimi, marineeritud sinepiseemnete ja rohelise pipra kastmega
Röstitud veisesisefilee (G, L)
ahjuporgandi, marineeritud juurselleri ja kukeseenekastmega
LISAND
Aiaroheline majakastmega (V)
Bataadifriikad | kartulifriikad (V)
DESSERT
Kardemoni kõrvitsa-mandariini kreem (V, G, L)
viigimarja ja krõbeda martsipaniga
Panna cotta (L)
passionikastme ja vahvlipuruga
Šokolaadifondant (L)
kirsijäätise ja plaksuva šokolaadiga
Datlipuding
iirisekastme, vaniljejäätise ja mustade sõstardega
Kolotsi talu 3 juustu valik
kodumaine mesi ja köömne-juustuküpsis