TOIT JA JOOK
AMPS
Focaccia rosmariini ja seemnetega (L)
Anšoovised (G, L)
kapparite ja sidruniga
Oliivid (V)
VÄIKE
Vinnutatud peet (V, G,)
taimse juustukreemi, fenkoli, linaseemne krõpsu ja estragoni õliga
Kitsejuustukreem (T, G, L)
marineeritud viinamarjade, karamelliseeritud Kreeka pähklite ja granaatõunakastmega
Forellimari (G, L)
kõrvetatud kartuli, muna, sinepivarremajoneesi ja ürtidega
Liivimaa lihaveise tartar (G, L)
seesamiseemne kreemi, metspähklite, maapirni ja aasiapärase kastmega
TAIM
Karulaugurisoto (T, G)
hapendatud suvikõrvitsa ja marineeritud karulaugu kapparitega
* Saadaval ka veganversioon
MERI
Lore selge kalasupp (G, L)
köögiviljade ja spinatiga
Praetud tursafilee (G, L)
juurselleri-küüslaugukreemi, marineeritud ahjusibula, beurre noisette kastme ja käharkapsaga
LIHA
Röstitud pardifilee (G, L)
bataadipüree, bimi, marineeritud sinepiseemnete ja rohelise pipra kastmega
Röstitud veisesisefilee (G, L)
röstitud kapsa, küüslaugukreemi, marineeritud punase sibula ja Dijoni sinepi kastmega
LISAND
Aiaroheline majakastmega (V)
Bataadifriikad | kartulifriikad (V)
DESSERT
Kardemoni kõrvitsa-mandariini kreem (V, G, L)
viigimarja ja krõbeda martsipaniga
Panna cotta (L)
passionikastme ja vahvlipuruga
Pistaatsia kook (T)
mascarpone kreemi ja vaarikatega
Kolotsi talu 3 juustu valik
kodumaine mesi ja köömne-juustuküpsis