TOIT JA JOOK
AMPS
Focaccia rosmariini ja seemnetega (L)
Anšoovised (G, L)
kapparite ja sidruniga
Oliivid (V)
VÄIKE
Krõbe feta ja kõrvits (T)
marineeritud viinamarjade ja röstitud kõrvitsaseemnetega
* Saadaval ka veganversioon
Soolatud Pähkla forellifilee (G, L)
misokastme, marineeritud sinepiseemnete, rohelise sibula ja estragoniõliga
Liivimaa lihaveise tartar (G, L)
seesamiseemne kreemi, metspähklite, maapirni, koriandri ja aasiapärase kastmega
Praetud kammkarbid (G, L)
murulauguse sidruni-võikastme, õuna ja endiiviga
TAIM
Küüslauguconfit risoto (V, G, L)
marineeritud mustjuurega
MERI
Lore selge kalasupp (G, L)
köögiviljade ja spinatiga
Praetud Peipsi kohafilee (G, L)
pastinaagi kreemi, ahjuporru–paksoi salati, marineeritud kollase peedi ja jalapeño-laimi kastmega
LIHA
Sinepi-rosmariinimarinaadis küpsetatud seafilee (G, L)
kartuligratääni, karamelliseeritud praekapsa ja Dijoni sinepi kastmega
Pardikoiva confit risoto (G, L)
salvei ja parmesaniga
Röstitud veisesisefilee (L)
juursellerikreemi, kukeseente, marineeritud juurselleri ja trühvli-portveini kastmega
LISAND
Aiaroheline majakastmega (V)
Bataadifriikad | kartulifriikad (V)
DESSERT
Šokolaaditart (V, L)
mündikreemi, värskete marjade ja põldmarja kastmega
Panna cotta (L)
passionikastme ja vahvlipuruga
Tarte tatin
vaniljejäätisega
Datlipuding (L, T)
iirisekastme ja vaniljejäätisega
Kolotsi talu 3 juustu valik
kodumaine mesi ja köömne-juustuküpsis